שמונה מוצרי מזון שכל החיים שלנו אכלנו בצורה הלא נכונה

יתכן ולדעת איך לחתוך או לקצוץ סוגים שונים של אוכל זה לא הדבר הכי חשוב שאתם צריכים. אבל לדעת איך לעשות זאת נכון בהחלט יכול להפוך את הדברים לקצת יותר פשוטים…ואולי תוך כדי גם תרשימו את החברים שלכם.

תשכחו מכל מה שלמדו אתכם. אנחנו מציעים לכם 8 טריקים שיעזרו לכם לאכול בצורה יעילה יותר את המוצרים האהובים עליכם.

1. עגבניות שרי

ck1

תלחצו בעדינות על העגבניות בין שני צלחות, לאחר מכן תפרסו אותן עם סכין חדה. אותה השיטה אפשר לעשות עם ענבים



2. קיווי

ck2

אתם אפילו לא צריכים לקלף את הקיווי. אתם פשוט יכולים להוציא את ה'בשר' עם כפית, כמו מתוך סיר.

3. קלמנטינה

ck3

מי שחשב על השיטה הזו הוא ללא ספק גאון!

4. רימון

ck4

תחתכו את החלק העליון והתחתון. לאחר מכן תעשו חתכים בכל צד ותשברו אותם לחלקים.

5. אבוקדו

ck5

בדיוק כמו עם קיווי, אתם יכולים לאכול את  האבוקדו עם כפית

6. אבטיח

df

כדי לאכול אבטיח בקלות, תחתכו את הפינות של כל פרוסה


7. עוגה

ck8

במקום לחתוך פרוסות כמו שאנחנו תמיד עושים, תחתכו פס מהאמצע, ואז תאכלו לסגור את העוגה והיא לעולם לא תתייבש

8. ליים/לימון

ck10

תשתמשו בשיטה שבתמונה כדי לסחוט את כל המיץ מהפרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *