לוודא שתמיד יש לכם תבלינים טריים במטבח זו לא משימה קשה. יש צמחים רבים שמנביטים ברגע שאתם שמים אותם במים, ומהר מאוד הם יתחילו לתת לכם עלים חדשים.
הרכבו רשימה של 8 הצמחים הטובים ביותר שאתם יכולים לגדל בבית שוב ושוב ושוב. עכשיו תהיה לכם אספקה בלתי נגמרת של ויטמינים!
בצל ירוק
בצל ירוק יתחיל לצמוח אם תשאירו את השורש בתוך כוס מים. זכרו רק שהחדר בו תשאירו את הכוס צריך שתהיה לו אילומנציה טובה.
שום
שום נובט מהר מאוד אם משאירים אותו במים. לשורש שלו יש טעם עדין מאוד, והוא נפלא אם מוסיפים אותו לרוטב או סלט.
בוק צ'וי
הטביעו את השורש במים והשאירו בחדר מואר היטב. השאירו שם כשבוע-שבועיים ולאחר מכן העבירו לעציץ. הוא יצמח לכרוב בגודל מלא.
גזר
אם תחתכו את החלק העליון של הגזר ותשאירו אותו במים הוא יתחיל לצמוח שוב
בזיליקום
כשהם מגיעים לאורך של 3-4 ס"מ, הניחו את צמחי הבזיליקום הקטנים בכוס מים והשאירו אותם מתחת לשמש. כאשר הם מכפילים את אורכם, שתלו אותם מחדש באדמה. מהר מאוד יהיו לכם צמחי בזיליקום טריים ונפלאים.
סלרי
חתכו את בסיס הסלרי והניחו בכוס עם מים חמים. השאירו בשמש. עלים יחלו לצמוח במרכז; ברגע שזה קורה, אתם יכולים לשתול את זה באדמה.
חסה רומיין
החסה תתחיל לגדול שוב אם תטביעו לפחות חצי ממה במים ותשאירו אותה לכמה ימים. עלים חדשים יחלו לצמוח מיד, ואז אתם יכולים לשתול אותה מחדש באדמה.
כוסברה
כוסברה הוא צמח נפלא שגם מתחיל לצמוח מיד ברגע שהוא שקוע במים. ושוב, תוכלו לשתול אותו שוב לאחר מספר ימים, וליהנות מארומה נפלאה.