יתכן ולדעת איך לחתוך או לקצוץ סוגים שונים של אוכל זה לא הדבר הכי חשוב שאתם צריכים. אבל לדעת איך לעשות זאת נכון בהחלט יכול להפוך את הדברים לקצת יותר פשוטים…ואולי תוך כדי גם תרשימו את החברים שלכם.
תשכחו מכל מה שלמדו אתכם. אנחנו מציעים לכם 8 טריקים שיעזרו לכם לאכול בצורה יעילה יותר את המוצרים האהובים עליכם.
1. עגבניות שרי
תלחצו בעדינות על העגבניות בין שני צלחות, לאחר מכן תפרסו אותן עם סכין חדה. אותה השיטה אפשר לעשות עם ענבים
2. קיווי
אתם אפילו לא צריכים לקלף את הקיווי. אתם פשוט יכולים להוציא את ה'בשר' עם כפית, כמו מתוך סיר.
3. קלמנטינה
מי שחשב על השיטה הזו הוא ללא ספק גאון!
4. רימון
תחתכו את החלק העליון והתחתון. לאחר מכן תעשו חתכים בכל צד ותשברו אותם לחלקים.
5. אבוקדו
בדיוק כמו עם קיווי, אתם יכולים לאכול את האבוקדו עם כפית
6. אבטיח
כדי לאכול אבטיח בקלות, תחתכו את הפינות של כל פרוסה
7. עוגה
במקום לחתוך פרוסות כמו שאנחנו תמיד עושים, תחתכו פס מהאמצע, ואז תאכלו לסגור את העוגה והיא לעולם לא תתייבש
8. ליים/לימון
תשתמשו בשיטה שבתמונה כדי לסחוט את כל המיץ מהפרי