מדענים גילו שאתם יכולים לאכול כמה שוקולד שאתם רוצים – וזאת הסיבה מדוע

תמיד נחמד למצוא סיבה לעשות משהו שאתם אוהבים לעתים תכופות יותר. כמו למשל, אכילת שוקולד.

ולשמחתנו הרבה, ולשמחתם של אנשים רבים בעולם, המדע נותן תוקף לתחביב המתוק. הנה הסיבה הגדולה מדוע להיות מכור לשוקולד זה כבר לא משהו שצריך להדאיג אתכם.

שוקולד עושה אותנו חכמים יותר

קראתם נכון. זו עובדה מדעית!
hson

968 אנשים בגילאי 23 עד 98 השתתפו במחקר מדעי שהוקדש כולו למציאת התועלות הבריאותיות שבאכילת שוקולד. ובמחקר הם גילו שאלו שאכלו שוקולד יותר מאשר אחרים פיתחו זיכרון ויזואלי טוב יותר, יכולת זיכרון טובה יותר, חשיבה מופשטת טובה יותר, ויכולת ריכוז טובה יותר. בנוסף, החוקרים גילו שאכילת שוקולד מעטה את קצב הזדקנות המוח ומונעת מחלות כמו דמנציה.

המרכיב בשוקולד שגורם לתועלות הנפלאות הללו על הפעילות המנטלית שלנו נקרא 'פלבנואיד' שנמצא בקקאו. אך רוב המרכיבים הללו נמצאו בשוקולד מריר, ורק חלק קטן בשוקולד חלב או לבן. אז כפי שאתם רואים, הסיכוי לקבל את התועלות הללו תלוי בסוג השוקולד שאתם אוכלים.

אנחנו חושבים שאלו החדשות הטובות אי פעם. אנחנו הולכים למכולת להעמיס שוקולד מריר. אנחנו זקוקים לו כדי שנוכל לעבוד טוב יותר – וגם אתם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *