אל תזרקו קרטונים של חלב או מיץ. זאת הדרך הטובה ביותר לשימוש חוזר של הקרטונים הריקים, ואתם תתאהבו בזה!
הטריק הפשוט הזה יכול לחסוך לכם הרבה, ולבטח יעזור לכם מתישהו בעתיד.
ג'ילי מהבלוג One Good Thing שיתפה את טריק ה 'עשה זאת בעצמך' הזה, וזה כל כך קל שאתם תתהו מדוע לא חשבתם על זה קודם.
לפני שהיא זורקת את הקרטונים של החלב או המיץ ג'ילי תמיד חותכת את הפיה על מנת שהיא תוכל להשתמש בהם אחר כך.
"אני לא מאמינה שלא חשבתי על זה קודם" כתבה ג'ילי בבלוג שלה. "אני משתמשת בכל כך הרבה צנצנות מדי יום, ועכשיו אני יכולה להפוך אותם לדיספנסר".
כדי להכין את זה ג'ילי לקחה קרטון ריק, צנצנת זכוכית עם טבעת המכסה, מספריים ועיפרון.
הדבר הראשון שהיא עשתה היה לפתוח את החלק העליון של הקרטון.
אל דאגה – זה לא צריך להיראות מושלם.
אחרי שפתחה את הקרטון, היא השתמשה בטבעת כדי לסמן מסביב לפיה. כשהיא סימנה את העיגול, היא וידאה שהפיה כמה שיורת קרובה לצד אחד של הטבעת
אחרי שסיימה לסמן את העיגול, היא חתכה אותו עם המספריים
ואז היא זרקה את כיסוי המתכת של הצנצנת והחליפה אותו עם המכסה שחתכה מקרטון מיץ התפוזים, ודחפה אותו לתחתית טבעת המתכת.
לאחר סיימה לדחוף את הקרטון אל תוך הטבעת, היא סובבה את המכסה לצנצנת, ויצרה דיספנסר מושלם!
זה מושלם למשקה שאתם רוצים לקחת איתכם כשאתם יוצאים מהבית, אחסון דברים כמו אורז, סוכר, או שיבולת שועל.
ג'ילי שמה בפנים סודה לשתייה, כדי שיהיה קל לנקות איתה את המטבח.