האבוקדו שלי תמיד מתקלקל לפני שאני משתמש בו. אבל אז גיליתי את הטריק הסודי הזה…

לג'ודי בראון יש ערוץ יוטיוב המוקדש לשיפור חייהם של הצופים שלה. יש לה אינספור סרטונים שמוקדשים לתזונה נכונה ובריאות. אחד הסרטונים היותר שימושיים מוקדש לשיטה שלה לשימוש אופטימלי של האבוקדו שלכם.

אבוקדו יכול להיות פרי מתסכל כשהוא בבית (כן, הוא פרי, לא ירק). הם לא נשארים בשלים יותר מדי זמן, ואפילו אם אתם תופסים אותם כשהם מושלמים, אם נשאר לכם אבוקדו, הוא יהפוך חום מהר מאוד. והבעיות האלה רק גדלות כאשר זו לא העונה שלהם.

אבל לג'ודי יש פתרון פשוט עבורנו. היא משתמשת בחצי אבוקדו בכל יום בשייק שלה והיא הייתה צריכה דרך לשמור את החצי השני לפעם אחרת. כאשר היא רואה שיש מבצע על האבוקדו, היא קונה אותם בכמויות. היא חותכת אותם לחצי, מסירה את הגלעין, ומוציאה את ה'בשר' ומניחה על תבנית עוגיות. לאחר מכן היא מקפיאה אותם, שכאשר היא תצטרך אבוקדו מושלם ובריא, הוא יהיה לה זמין בכל עת.


הנה מה שחלק מהצופים אמרו על הרעיון שלה:

"רעיון כל כך פשוט וגאוני! אני בדרך כלל מקפיאה בננות ודברים אחרים לשייקים שלי, אבל מעולם לא חשבתי להקפיא אבוקדו. אהבתי! תודה על השיתוף".

"בזבזתי כל כך הרבה אבוקדו. לא עוד! זה רעיון נפלא!"

"רעיון אדיר! אני בהחלט אנסה אותו. תודה על הטיפ".

צפו בסרטון ולמדו בדיוק איך לעשות זאת נכון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *