כשאתם חותכים תפוח החלק הפנימי שלו מתחמצן כאשר האוויר נכנס דרך החתכים של התפוח החשוף.
מה שאנשים רבים לא ידוע שיש פתרון פשוט שימנע מהפתוח שלכם להפוך חום לפני שאתם אוכלים אותו!
צפו בעצמכם בסרטון. זה ממש מגניב, ופשוט.
כשאתם חותכים תפוח החלק הפנימי שלו מתחמצן כאשר האוויר נכנס דרך החתכים של התפוח החשוף.
מה שאנשים רבים לא ידוע שיש פתרון פשוט שימנע מהפתוח שלכם להפוך חום לפני שאתם אוכלים אותו!
צפו בעצמכם בסרטון. זה ממש מגניב, ופשוט.